NEBOJŠA RADIVOJEVIĆ

Dipl. inž. arh. (Univerzitet u Beogradu) i Master projektovanja osvetljenja (HS Wismar, Nemačka)

 

JASMINA BODROŽIĆ

Dipl. inž. el. (Univerzitet u Beogradu)
Specijalista za osvetljenje sa internacionalnim iskustvom u projektovanju i menadžmentu projekata osvetljenja. Kroz višegodišnji rad u firmama kao što su Osram, Siemens i General Electric, Jasmina je stekla široko iskustvo kako u svetlotehničkoj praksi, tako i u sferi projektnog i prodajnog biznisa,  što je uključivalo i ugovore sa globalno prisutnim klijentima. Jasminine specijalnosti su dizajn osvetljenja, menadžment “turn-key” projekata i tehnoekonomske analize za potrebe klijenata. Poznaje asortiman brojnih proizvođača svetiljki i u toku je sa aktuelnim trendovima u osvetljenju i inteligentnim sistemima upravljanja.

 

ŽELJKO RADIĆ

Dipl. inž. el. (Univerzitet u Beogradu)
Specijalista za električne instalacije niskog i srednjeg napona i sisteme automatizacije i upravljanja u energetici, sa više od 20 godina iskustva na tržištu Srbije. Dragocen je saradnik svakog tima koji se bavi projektovanjem i izvođenjem kompleksnih električnih instalacija.

 

DRAGOSLAV RADIVOJEVIĆ

Stručni konsultant
Dipl. inž. el. (Univerzitet u Beogradu)

Višedecenijski vodeći elektroprojektant Energoprojekta (sektor Urbanizam i arhitektura) i doajen domaće energetike, sa brojnim referencama kao što su Beogradska Arena, HE Đerdap 2, hoteli i objekti u SFRJ, Iraku, Rusiji, Ujedinjenim arapskim emiratima itd.

 

JASMINA SIMIĆ

Strukovni ekonomista
Logistika i administracija