O NAMA

NRG Light d.o.o. čini tim specijalista za projektovanje i prodaju profesionalnog osvetljenja.  Posedujemo dugogodišnje iskustvo u branši i možemo odgovoriti na svaki zahtev vezan za industrijsko, tehničko, arhitektonsko i sigurnosno osvetljenje, centralnobaterijske sisteme i sisteme upravljanja osvetljenjem.

Distributeri smo renomiranih evropskih proizvođača svetiljki i opreme za osvetljenje za tržište Srbije: EAE LIGHTING,  ERCO,  RZB,  REGIOLUX,  SITECO,  WEVER & DUCRE,  LUXIONA,  TM TECHNOLOGIE,  INOTEC,  ESYLUX,  B.E.G i drugih.

 

NAŠA PREDNOST

Klijentima ne nudimo samo svetiljke, već kompletan paket sa kvalitetnim svetlotehničkim rešenjem, projektnom dokumentacijom i stručnom tehničkom podrškom. Izrađujemo i energetske i investicione optimizacije projekata osvetljenja, kompleksne fotometrijske proračune i detaljnu dokumentaciju za izvođenje, uz pružanje tehničke podrške pri montaži i puštanju instalacije osvetljenja u rad.

Takođe, jedini u Srbiji izrađujemo studije uticaja dnevne svetlosti.

 

POSLOVNA FILOZOFIJA

Prema klijentima i partnerima se uvek odnosimo profesionalno i odgovorno, a izradu svetlotehničkih rešenja uvek baziramo na stručnim i profesionalnim principima, što u praksi znači da kvalitet naših projekata ne podređujemo trgovačkom interesu. Možete biti sigurni da će svako rešenje sa NRG LIGHT žigom biti urađeno po najvišim svetlotehničkim i energetskim standardima!

Partneri smo isključivo kvalitetnih i proverenih evropskih brendova za osvetljenje i upravljanje osvetljenjem, a tehničko rešenje i izbor opreme prilagođavamo potrebama i kupovnoj moći svakog kupca.

     DELATNOSTI
  • Distribucija svetiljki, svetlotehničke opreme, centralnobaterijskih sistema i sistema upravljanja osvetljenjem (lista partnera).
  • Izrada projekata arhitektonskog, industrijskog i spoljnog osvetljenja.
  • Izrada projekata protivpaničnog i evakuacionog osvetljenja.
  • Izrada projekata upravljanja osvetljenjem po DALI i KNX protokolu.
  • Izrada kompleksnih fotometrijskih proračuna prema zahtevima SRPS EN standarda.
  • Izrada projekata osvetljenja prema LEED standardu.
  • Proračuni i simulacije uticaja dnevne svetlosti.
  • Stručni konsalting u oblasti svetlotehnike.